Om företaget

Roland Warren Plattsättnings AB startades 1988 av Roland Warren som även är den person som driver verksamheten. För närvarande är vi 7 anställda i företaget. Roland Warren är företagsledare, räknar på jobb, sköter inköp av material m.m. samt är även ute och sätter plattor på arbetsplatserna. Lise-Lotte Ekman Warren ansvarar för kontoret, ekonomi, löner m.m. Resterande 5 anställda är plattsättare som utför plattsättningsarbeten.

Vi har mångårig erfarenhet av olika typer av plattsättningsentreprenader åt större byggföretag. Några av de senaste årens större referensobjekt som vi utfört åt NCC AB är:

Kv. Bukten,
Viken,

Hammarby Sjöstad, 161 st lägenheter,
9 st butiker/restauranger,
Mannagrynskvarn, 22 st lägenheter,
Östra Saltsjön,
Sjökvarnsbacken 20
Kv. Solsidan,
Saltsjöbaden, 49 st villor

Några av de senaste årens större referensobjekt som vi utfört åt JM AB är:

Långbro Park, Älvsjö och Domarringen, Huddinge

Vi är ett auktoriserat PER-företag. Vi är behöriga att utföra våtrumsarbeten med keramik i våtutrymmen enligt PER:s branschregler. Roland Warren Plattsättnings AB är medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörers Riksförening, Stockholms Byggmästareförening, Svenskt Näringsliv samt Företagarnas Riksorganisation. Vår kundkrets består av större byggföretag. Största kunderna är NCC AB och JM AB.

Vi erbjuder plattsättningsentreprenader åt större företag. Vi utför plattsättning inomhus och även sättning av klinker på balkonger och altaner. I samband med plattsättningsentreprenader levererar vi kakel, klinker, marmor, natursten och keramik m.m. Vi har samarbete med CC Höganäs Byggkeramik AB, Kakelspecialisten, Sweden Trade Kakel & Klinker AB mfl.

Byggkeramikrådet: http://www.bkr.se/